Идентифициране на колесни лагери FAG за VW, Audi, Seat и Skoda

Автомобилен производител: Audi, VW, Seat, Skoda
 
При някои модели на VW, Audi, Seat и Skoda е необходимо да знаете PR номерата (кодове на оборудване), за да определите правилнo модела на колесните лагери FAG. Кодовете се състоят от 3 символа и включват комбинация от числа и букви; Те могат да бъдат открити в сервизна информационна карта като тази, посочена на фигура 1.
 
 
В зависимост от производителя, този номер служи като „спецификация за оборудването на автомобила, за да можe правилно да определите вида на спирачната система, ходовата част и т.н.
Посоченият в нашия каталог код на оборудване трябва да бъде сравнен с PR номера на сервизната информационна карта.
В зависимост от производителя, този номер служи като „спецификация за оборудването на автомобила, за да може правилно да определите вида на спирачната система, ходовата част и т.н. Сервизната информационна карта е етикет, който е включен в сервизната характеристика. Може да я откриете също така и в багажника. Обикновено в коритото на резервната гума.
Това се налага в случайте, когато е невъзможно определянето на необходимия колесен лагер само по модела на автомобила, годината на производство и номера на шасито.
 
Download: 
Свързани продукти: 
Свързани производители: 

Подобни технически информации